Free postage

T&C APPLIED

Free Consultation

LIFETIME FOR THOSE WHO
WANT TO BE WITH US

mEMBERCARD

UP TO 10% DISCOUNT


We Share, We Solve
we Bond

Latest from blog

https://youtu.be/xiAEehFeKbATerima kasih @arwaaaidi yang handle program semalam & terima kasih jugak to team arwaa yang menyumbang rezeki mereka, berkorban masa, bagi komitmen yang padu untuk join program ni.

Sebenarnya ni adalah task yang saya bagi untuk arwa handle. Yup dia sahut cabaran dan tak sangka dia boleh bawa dengan baik sekali. Even tak ramai yang dapat join tapi still happening & program semalam pun sumbangan dari team arwaa .Alhamdulillah selesai pun event #JelajahBangkit2020 di kelantan pada 18hb haritu. Semuanya berjalan dengan lancar. Agak nervous jugak sebab first time mommy handle crowd yang macam ni almost 100++ 🤭 Tapi ni pengalaman yang paling bermakna buat mommy & seluruh #FamilyFienabeauty sebab kami bergabung di bawah satu bumbung .

Sebelum ni selalu berangan bilalah nak kumpulkan team ramai-ramai. Sekarang dah tercapai impian dan Allah bagi lebih dari jangkaan mommy🤲🏻 Ini hanya sebahagian dari team kelantan taw tak kumpul semua negeri lagi 😆 .

Btw jutaan terima kasih mommy ucapkan kepada yang hadir program ni sebab mereka bagi aura yang sangat luar biasa. Mereka rela datang dari jauh tinggalkan anak, tinggalkan pasangan, tinggalkan family. Rela berkorban duit, masa dan tenaga. Ada tu datang siap bawak dua orang anak & suami sekali. Fuhh mommy respect sangat korang ! .

Mommy harap korang balik bawa satu semangat yang besar untuk ubah hidup, untuk bantu family , untuk bagi manfaat pada orang lain. Ingat ini perjuangan kita semua sayang. Sentiasa niat untuk bantu orang sekeliling. Semoga ualls yang hadir dapat ilmu yang bermanfaat untuk guna dalam kehidupan seharian

Mommy nak sangat tengok ualls kaya dan berjaya. Bukan sahaja jutawan tapi dermawan. Jom kita bina impian bersama, tulis matlamat, berdoa dan berusaha untuk mencapainya. Mommy sentiasa doakan yang terbaik untuk #TeamFienabeauty

Tahun ni tahun kita 🔥🔥
#NumiGang
#NumiKitaPunya
#jelajahbangkit2020https://www.youtube.com/watch?v=_L6uXAsMAtIhttps://www.youtube.com/watch?v=suL_lLa6U5wLepas selesai event di kelantan semalam, harini terus siap-siap untuk pergi ke #JelajahBangkit2020 di kuantan fulak
Terpaksa tinggal @nurynmikayla almost seminggu 😭 Kadang-kadang mommy pun tak kuad, tapi mommy selalu ingat perjuangan mommy
Maafkan mommy sayang mikayla sebab selalu kena tinggalkan mikayla sejak lahir lagi🥺 Mommy & daddy buat untuk kita. Mommy kena teruskan perjuangan mommy untuk bantu ramai lagi orang di luar sana. Mereka perlukan kita sayang .
Duduk elok-elok dengan nanny ya. Be a good girl . Gais doakan mommy selamat sampai ke destinasi dan dipermudahkan segala urusan
#numigang
#numikitapunya
pornhub, xnxx, xvideos

Follow Us



FACEBOOK



INSTAGRAM



YOUTUBE

Cart